fredag 12 oktober 2007

Att man kunde njuta så av en kopp te...

Sen jag fick barn har jag verkligen lärt mig att uppskatta de små tingen i vardagen. Som att ges möjlighet att dricka en varm kopp te utan att bli avbruten. Sonen tar just nu sin första av fyra middagslurar. Jag har precis micrat upp den kopp te jag skulle ha druckit till frukost och kan nu njuta av den i vetskap av att sonen kommer att sova ca 1 timme. Eftersom det inte är så lämpligt att dricka te med en liten kille i knät får man ofta ställa i från sig koppen te och återuppta drickandet när teet inte längre håller önskvärd temperatur.

Andra saker som kan ge en känsla av lyx är t.ex:

* att gå på toaletten med stängd dörr

* att klippa tånaglarna innan de skär hål i strumporna

* att ta en dusch utan att behöva ha draperiet öppet och medan man tvålar in sig sjunga "mamma är blöt i håret" eller "mamma är en nakenfis"

3 kommentarer:

Sara sa...

Hihihi, du är i den allra härligaste perioden av bebisliv. Jag ler igenkännande och undrar stilla hur 17 man gör när man har en bebis OCH en 3åring. Tar 3åringen hand om bebisen medan jag duschar då?

Erika sa...

Vad kul att du kommit igång med bloggen igen.Jag lämnar inte koments så ofta, men jag tycker om att läsa om
Dej ,gulliga jätte bebisen och kusin Jon

Ida sa...

Två kommentarer innan jag ens hunnit kommentera själv! Min blogg verkar vara omåttligt populär, snart hamnar jag på nån topplista!

Sara: Ja, så måste det ju bli...eller? Kanske man kan ha två babysitters i badrummet?

Erica: Kul att du läser om vårt inte allt för glamorösa liv!